| | | |  
Van de Bestuurstafel 2008

Bestuurstafel archief


WWW ARENDSKERKE.NL
Rinus Nagelkerke nieuwe wedstrijdsecretaris senioren

Met ingang van het nieuwe seizoen is Rinus Nagelkerke de nieuwe wedtrijdsecretaris senioren. Hij volgt daarmee Wim Aalbregtse op, die deze functie heel veel jaren heeft vervuld.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie

Vanaf 1 juli 2008 is de voetbalkantine rookvrij

In horecagelegenheden mag vanaf 1 juli niet meer worden gerookt. De nieuwe wet verbiedt ook het roken in de sportkantine. De overheid legt hoge boetes op bij overtreding van de regels.

Alleen in afgesloten ruimtes zonder bediening mag nog worden gerookt als de omgeving er geen last van heeft. Roken is wel toegestaan als één van de zijkanten of de bovenkant van het terras volledig open is. Langs de velden mag het publiek wel een sigaret opsteken, maar de vereniging kan hier zelf andere regels voor opstellen.

De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) handhaaft het rookverbod namens het ministerie van VWS. Door zich niet aan de nieuwe Tabakswet te houden riskeert de voetbalvereniging een officiële waarschuwing of een geldboete van maximaal € 2400,-.

Deze straf is altijd voor de vereniging en niet voor de overtreder. In de handleiding , te downloaden op www.horecarookvrij.nl, staat een uitgebreide toelichting.

Meer informatie over het rookbeleid is te vinden op www.horecarookvrij.nl.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie