| | | |  
VVA 75 jaar - jubileumboek Hoofdstuk 11

Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafelWWW ARENDSKERKE.NL
Inhoudsopgave
1. Voorwoord Jan Loopik, voorzitter 10. Oud trainers
2. De eerste jaren van 's-Heer Arendskerke 11. Mijn jaren bij 's-Heer Arendskerke
3. Uit de oude doos 12. VVA, een echte Boerenclub
4. Van VV 's-Heer Hendrikskinderen naar
VV 's-Heer Arendskerke
13. VVA 75 jaar oud
5. Met z'n elven goed voor 211 doelpunten 14. Dames- en meisjesvoetbal
6. 60 jaar, waar is de tijd? 15. Zaalvoetbal in de jaren '90
7. 60 jaar lang voetbal op 's-H. Arendskerke 16. Accomodatie ZOEF
8. De voetbal in de jaren '70 17. Hoogtepunt: VVA naar de 2e klasse
9. De eerste jaren zaalvoetbal en
kersttoernooi
18. Zo ziet men 's-Heer Arendskerke

Mijn jaren bij 's-Heer Arendskerke

door André van den Broek, (oud) trainer, ter gelegenheid van jet 70 jarig jubileum

De jaren dat ik bij ’s-Heer Arendskerke als trainer actief was is een leuke tijd om op terug te kijken. Niet alleen ontzettend gezellig maar natuurlijk ook erg succesvol. We hadden een leuke ploeg die er veel voor over had om tot die resultaten te komen. Op trainingen en tijdens de wedstrijden gaven de jongens 100%.

Maar deze resultaten hadden de jongens niet kunnen behalen zonder de geweldige hulp van een aantal, dat ik toch graag wil vermelden.

Kees Goedegebure die keeperstraining gaf en een trouwe supporter was, maar vooral een geweldige vriend waar je altijd op kon rekenen.

Kees van Sabben, die toen ik voor het eerst bij Arendskerke kwam in de selectie had en waar ik prima mee samen kon werken. Niet voor niks “Mister Arendskerke” genoemd! Ook met Kees hebben we goed contact, dus ook een vriend die we hebben overgehouden
van mijn tijd bij VVA.

Ko Baijens en Jan de Roo die ook altijd enorm actief waren bij de trainingen en waar je altijd op kon rekenen.

En natuurlijk de huidige voorzitter wil ik niet vergeten. Jan was bij iedere wedstrijd de man om moeilijke spieren en blessures te verzorgen. Jongens nog allemaal bedankt voor die leuke tijd.

Yvonne en Chantal hebben het erg naar hun zin gehad bij deze club. Chantal wist niet beter want toen ze nog maar net was geboren ging ze al mee naar ‘s-Heer Arendskerke en dat is nu 22 jaar geleden.

Yvonne is ook flink actief geweest voor de club. Bij de evenementencommissie voelde ze zich in haar element Ook waren die meiden mijn trouwste fans. Ze zijn altijd meegegaan naar de clubs waar ik als trainer actief was Yvonne heeft het nu drukker met haar winkel en Chantal met studeren.

Bestuur, supporters en leden, namens de familie Van den Broek, veel succes in de komende jaren en natuurlijk een gezellig feest toegewenst.

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie