HeaderSectionExtra
  | | | |  
VVA F2 2002/2003

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
voorjaar  


Geen foto beschikbaar

Geert Roumen, Robin Traas, Siem Corstanje, Pieter Maas, Renz Nijsse, Edi van Doezelaar, Jeroen van Iwaarden, Gijs van Koeveringe, Lars Wartena en Frank van Dijke Leiders:
William Harinck en Rob van Koeveringe
Trainer:
Nathalie Eversdijk
Sponsor:
Autobedrijf Eindewege

najaar  
Voorste rij van links naar rechts:Geert Roumen; Robin Traas, Siem Corstanje, Pieter Maas en Renz Nijsse
Middelste rij van links naar rechts: Edi van Doezelaar, Jeroen van Iwaarden, Gijs van Koeveringe, Lars Wartena en Kevin Nijsse
Achterste rij van links naar rechts: Dhr. van Doezelaar (sponsor), Sebastiaan Verduyn (leider), Nathalie Eversdijk (trainster) en William Harinck (leider)

Leiders:
William Harinck en Sebastiaan Verduyn
Trainer:
Nathalie Eversdijk
Sponsor:
Autobedrijf Eindewege


voorjaar Uitslagen en stand

 
Elftal
G
W
GL
V
P
DPV
DPT
1 Kapelle F5 D 10 9 0 1 27 53 13
2 Luctor'88 F3 F 10 7 0 3 21 102 14
3 Yerseke F5 E 10 7 0 3 21 66 25
4 Wolfaartsdijk F2 A 10 4 1 5 13 39 39
5 Heer Arendskerke F2
B
10
2
1
7
7
33
55
6 Krabbendijke F3 C 10 0 0 10 0 2 149

  A B C D E F
A x 5-1 7-0 0-3 1-4 1-8
B 7-7 x 14-1 1-7 0-13 2-8
C 0-13 0-6 x 0-15 0-13 0-26
D 6-3 2-1 10-1 x 1-3 3-1
E 1-2 2-1 23-0 2-3 x 5-3
F 9-0 10-0 22-0 1-3 14-0 x

Verslagen

VVA F2-Wolfaartsdijk F2 (echte thriller) 7-7
Doelpuntenmakers: Siem 3x, Gijs 4x

Na de 10-0 nederlaag vorige week tegen Luctor, waren we extra gebrand om de laatste wedstrijd van dit seizoen niet te verliezen.
De laatste keer tegen Wolfaartsdijk hadden we nog met 5-1 verloren, maar dat zou deze keer niet gebeuren.
We misten vandaag Robin en Lars; voor deze keer zou Geert dan ook wat meer verdedigen en dat lukte goed. VVA begon heel sterk en het was Siem die dan ook heel snel de verdediging van Wolfaartsdijk achter zich liet en kort achter elkaar twee keer scoorde. Bij de tweede goal was het Edi die de bal mooi voorgaf; hierna was het Gijs die de 3 -0 maakte na een voorzet van Siem. Wat er hierna gebeurde konden we amper volgen. Het was Wolfaartsdijk die in de aanval ging en achter elkaar 3 keer scoorden: 3-3. Het werd nog erger, omdat Frank geblesseerd in zijn goal zat en Wolfaartsdijk 3-4 maakte. Frank werd even gewisseld en Siem kwam op goal; het bleef echter 3-4 tot de rust, doordat iedereen goed meeverdedigde.
In de rust hadden we toch afgesproken om niet te verliezen, dus gingen we er met zijn allen tegenaan. Heel snel werd het 4-4 door Gijs en het was vooral Edi die alle ballen van de tegenpartij afpakte en goed afspeelde. We liepen uit naar 6-4 (door Siem en Gijs), maar daarna kwam Wolfaartsdijk sterk terug tot 6-6. Er was nog maar even te spelen en we hadden veel pech dat schoten van Jeroen, Edi en Siem tegengehouden werden.
In de laatste minuut gebeurde het dan toch nog: Gijs maakte 7-6 en we dachten dat de punten binnen waren (ook het publiek dacht dat). Op de valreep werd het toch nog 7-7 door Wolfaartsdijk; eventjes jammer, maar achteraf toch de mooiste wedstrijd van het seizoen.

Krabbendijke F3-VVA F2   0-16
Doelpuntenmakers: Siem 5 x, Niek 1 x, Gijs 6 x, Lars 3 x, 1 x eigen doelpunt

Vorige maand was er tijdens de thuiswedstrijd nog dik gewonnen en reisden we dus vol goede moed af naar Krabbendijke. Frank had weer veel zin om op doel te gaan, want hij had de hoop dat Krabbendijke beter zijn best zou doen dan vorige keer. Na 5 minuten bleek al dat hij geen gelijk had, want de thuisploeg kwam niet op onze helft.
De score werd geopend door Lars die deze wedstrijd meer van voren speelde dan anders. We bleven op de helft van Krabbendijke spelen en er werd zowaar nog goed overgespeeld ook. Voor de rust liepen we uit naar 7-0 door doelpunten van Niek, Gijs, Lars en een echte hattrick van Siem.
Toen we gingen rusten moesten we Frank bijna wakker maken, want die lag languit in zijn goal te dromen.
De tweede helft gingen we ons best doen om de score van vorige keer (14-1) te verbeteren. Dat lukte goed; we liepen uit door doelpunten van Gijs, een eigen doelpunt, nog driemaal Gijs en een prachtig doorzetten van Lars die een paar spelers passeerde en met een schot scoorde.
Er waren tussendoor nog schoten van Edi, Jeroen en Robin maar die werden op de lijn gered door de keeper van Krabbendijke.
Het werden uiteindelijk nog 16 doelpunten door het nog 2 keer scoren van Siem. Het was Pieter die tijdens het penalty-schieten nog enkele fraaie reddingen had, zodat we ook hierbij netjes hebben gewonnen.
Hopelijk gaan we volgende week hiermee door!!!

Wolfaartsdijk F2-VVA F2 5-1
Doelpuntenmakers: eigen doelpunt Wolfaartsdijk

De wedstrijd begon wat later in de ochtend, dus waren we goed uitgerust. Alleen misten we enkele spelers, zoals Lars, Jeroen en Siem alleen de eerste helft.
We deden met zijn allen ons best, maar Wolfaartsdijk kon beter tot scoren komen. De ballen waren allen onhoudbaar en het stond bij rust dan ook al 4-0.
Tijdens de rust spraken we af om nog beter ons best te gaan doen en dat lukte dan ook. De tweede helft ging gelijk op en we kwamen door een eigen doelpunt van Wolfaartsdijk op 4-1. Daarna werd Frank nog een keer gepasseerd en had hij nog enkele mooie reddingen. Het bleef dan ook bij 5-1.

Kapelle F3-VVA F2 2-1
Doelpuntenmakers: Geert Roumen 1 x

Kort verslag:

Na vorige week met 6-1 verslagen te zijn door dezelfde ploeg als vandaag hadden we afgesproken met zijn allen nog wat harder te lopen. Dat lukte heel goed.
Met Frank op het doel waren we moeilijk te passeren en zijn uittrappen kwamen goed aan. Het was dan ook zeker een gelijk opgaande wedstrijd. Er waren schoten van Edi en Siem, en het was een schot van Gijs dat de keeper nog kon tegenhouden, maar door Geert in het doel gewerkt werd. Halverwege de eerste helft was het 0-1. Tot een minuut voor rust bleef het zo, echter het was Kapelle die nog net de gelijkmaker kon maken: 1-1 bij rust.
Na de rust gingen we nog beter dan Kapelle spelen, wat bleek uit een aantal schoten op de paal (Jeroen en Gijs), en Siem die enkele keren door de verdediging van Kapelle liep.
De hele tweede helft waren we de betere ploeg, het was dan ook jammer dat Kapelle in de laatste minuten van de wedstrijd nog wist te scoren: 2-1. Het was een hele goede wedstrijd en als we volgende week weer zo spelen dan komt de volgende overwinning eraan!!!

Yerseke F2-Arendskerke F2   2-1
Doelpuntenmakers: Geert Roumen 1 x

Kort verslag:

Na de overwinning van vorige week hadden we er veel zin in. We waren bijna compleet om tegen de jongens uit Yerseke te spelen: de enige die jammergenoeg ontbrak was Niek.
De eerste wedstrijd tegen Yerseke thuis was dik verloren door VVA F2, dus onze tegenstander dacht vandaag een makkie aan ons te hebben. Daar kwam niets van terecht.
Doordat we een van onze betere wedstrijden van het seizoen speelden en er met zijn allen voor knokten was het een prachtige wedstrijd om te zien. Er waren kansen voor beide ploegen, maar door goed keeperswerk -Frank stond de eerste helft in doel-bleef het tot de rust 0-0.
Voor Yerseke viel dat bitter tegen, want die hadden toch een andere score verwacht. Na de rust gingen ze er nog wat feller tegenaan en het was dan ook Yerseke die als eerste scoorde.
Echter liet Arendskerke de moed niet zakken en met zijn allen gingen ze voor de gelijkmaker. Het was Jeroen die door goed werk de bal kon afpakken van een Yerseke-speler en de bal bij Gijs kreeg. Zijn schot op goal kwam tussen een aantal Yerseke-spelers terecht, waarbij van onze kant plotseling Geert opdook die de bal achter de keeper kreeg: binnen 2 minuten was het weer gelijk, namelijk 1-1.
Tot 5 minuten voor tijd bleef het deze stand; op dat moment was het Frank die onderuit gelopen werd (zijn schoen vloog een aantal meters door de lucht) en scoorde Yerseke 2-1.
Na een hele spannende wedstrijd bleef het ook bij deze uitslag; een gelijkspel was meer op zijn plaats geweest echter mocht het niet zo zijn.

VVA F2-Krabbendijke F2 14-1

Doelpunten makers: Kevin Nijsse 2 x
Gijs van Koeveringe 12 x

Kort verslag:

Nadat de eerste seizoenshelft tot twee keer toe verloren werd van de ploeg uit Krabbendijke, was de verwachting nog niet hoog gespannen bij Arendskerke. Wel hadden onze jongens er veel zin in, omdat er de laatste weken veel wedstrijden waren afgelast.
We moesten het jammer genoeg doen zonder Siem, Edi en Jeroen die op vakantie waren: de anderen moesten daarom maar een stapje harder lopen.
De eerste helft begonnen we met Geert in het doel; de tweede helft zou Frank gaan keepen, omdat ze allebei dachten lekker veel te doen te krijgen in het doel. Wat viel dat tegen!!!
We starten erg sterk door na de aftrap de bal van Krabbendijke af te pakken. Het was Gijs die de bal van Pieter kreeg en door kon lopen naar het doel van de tegenstander: binnen 2 minuten was het 1-0.
Of het nu kwam door de kou of dat we meer vertrouwen kregen, met zijn allen werd er voor elke bal gevochten en zo waar was het binnen 5 minuten 2-0 door Gijs.
Het was dat we van achter uit heel goed verdedigden met Lars, Pieter en Frank en in het midden pakten we elke bal af van de Krabbendijke-spelers: Robin en Niek kregen het er warm van. Van voor waren het Kevin en Gijs die elkaar goed wisten te vinden en zo liepen we al snel uit naar 7-0. De rust werd bereikt met een 7-1 stand: het doelpunt van Krabbendijke was onhoudbaar voor Geert.
Na de rust was het spel hetzelfde. Ook hadden we de wind nog mee en we liepen deze helft gemakkelijk uit naar een 14-1 overwinning door doelpunten van Kevin en Gijs. Door het goed overspelen van de bal naar elkaar en het gemakkelijke scoren was deze overwinning dik en dik verdiend!!

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie