| | | |  
VVA JO9-2 (F2) Seizoen 2012/2013

Historie

Teams 2016/2017 in blauw

VVA 1 JO13-1 (D1) JO9-1 (F1)
VVA 2 JO13-2 (D2) JO9-2 (F2)
VVA 3 JO13-3 (D3) JO9-3 (F3)
VVA 4 JO11-1 (E1) JO9-1 (F4)
JO19-1 (A1) JO11-2 (E2) JO9-1 (F5)
JO17-1 (B1) JO11-4 (E3) JO7-1 (M1)
JO17-2 (B2) JO11-5 (E4) JO7-1 (M2)
JO15-1 (C1)   JO7-1 (M3)
JO15-2 (C2)    


Programma en uitslagen

Wedstrijdverslagen


WWW ARENDSKERKE.NL
  • Elftalgegevens
  • Uitslagen en stand
  • Verslagen
  • Speelschema

Voorjaar


Foto: Patrick van Iersel Photography
Ivar van Eenennaam
Jimmy Jansen
Timo Jansen
Koen Tolhoek
Nick Reijnhout
Sven van de Velde
Juliet de Feijter
Julian Verburg
Stan Ruisaard
Kian de Vos
Jelle van Iersel
Leider(s):
Gerjan de Vos
Vincent van Eenenaam
Trainer(s):
Gerjan de Vos
Vincent van Eenenaam
Peter Maas
Siem Corstanje
Raoul Dees
Trainingstijden:
Woensdag 17:00-18:00 uur


Voorjaar  

# Team GES WIN GEL VRL PNT DPV DPT SAL PM
1 Yerseke F3 8 7 1 0 22 44 8 36 0
2 Rillandia F2 8 3 2 3 11 28 23 5 0
3 VV Arendskerke F2 8 3 2 3 11 22 32 -10 0
4 ST Nieuwdorp/Lewedorpse Boys F3 8 1 4 3 7 16 28 -12 0
5 Patrijzen F3 8 1 1 6 4 15 34 -19 0

Datum Wedstrijd Uitslag
27-04-13 VVA F2 - Patrijzen F3 3-2
20-04-13 VVA F2 - ST Nieuwdorp/Lewedorpse Boys F3 4-2
13-04-13 Rillandia F2 - VVA F2 6-3
06-04-13 Patrijzen F3 - VVA F2 1-2
16-03-13 Yerseke F3 - VVA F2 7-1
09-03-13 ST Nieuwdorp/Lewedorpse Boys F3 - VVA F2 3-3
02-03-13 VVA F2 - Rillandia F2 5-5
16-02-13 VVA F2 - Yerseke F3 1-6Voorjaar  

VVA F2-Patrijzen F3 3-2
Nipte zege VVA F2 op Patrijzen F3

Spelers: Juliet, Ivar, Jimmy, Timo, Nick, Sven, Julian, Stan, Kian en Jelle.

De laatste wedstrijd van de voorjaars competitie thuis tegen Patrijzen F3 en bij winst worden we 3e en dat zou een prima prestatie zijn. Net zoals iedere wedstrijd begonnen we weer heel sterk aan de wedstrijd en waren we weer volop in de aanval. In de 2e minuut was het Julian die de bal in de hoek schoot en stond het al 1-0.

Na deze goal bleven we volop in de aanval maar de bal wilde er niet in mede door de goede keeper van Patrijzen. Er waren kansen voor Timo, Kian, Stan maar het lukte niet tot de 17e minuut toen was het Sven die er dan eindelijk 2-0 van maakte en dat was ook de ruststand.

Zoals iedere wedstrijd verdedigen we de 2e helft niet goed en de supporters zagen het al aankomen. Patrijzen scoort 2-1 al in de 2e minuut na rust en vanaf dat moment wordt het erg spannend.

VVA gaat opnieuw in de aanval en zijn er kansen van Sven door een hard schot op de paal en ook Timo zijn mooie actie eindigt met een schot op de paal. Maar het werd toch 3-1 door een doelpunt van Juliet maar een paar minuten later was het toch weer Patrijzen die scoorde omdat we niet goed opletten en was het 3-2.

Vlak voor tijd ging een speler van Patrijzen alleen op onze keeper Ivar af en leek te gaan scoren maar Stan redde onze 3 punten met een mooie sliding en wonnen we toch verdiend deze wedstrijd en worden we 3e in de competitie. Prima gedaan jongens (en meisje) we gaan iedere wedstrijd weer een beetje vooruit dus dat beloofd nog wat.

VVA F2-Nieuwdorp/Lebo F2  4-2
Supporters uit Mexico zien VVA F2 winnen

Spelers: Juliet, Ivar, Jimmy, Timo, Nick, Sven, Julian, Stan, Koen, Kian en Jelle

Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd tegen Nieuwdorp/Lebo F2 en omdat de zon ook nog volop scheen was er veel publiek op deze wedstrijd af gekomen. We hadden zelfs supporters uit Mexico want de opa en oma van Julian zijn een paar weken op bezoek en wilde natuurlijk deze wedstrijd niet missen.

We begonnen de 1e helft zoals iedere week weer sterk en we waren dan ook volop in de aanval wat na een paar minuten al een doelpunt opleverde. Het was Sven die de bal hard achter de keeper schoot en zo was het 1-0. We bleven veel in de aanval en Nieuwdorp/Lebo kwam bijna niet in de buurt van onze keeper. Uiteindelijk werd het vlak voor rust nog 2-0 door een corner van Timo die hij in 1 keer er in schoot en met deze stand was het ook gelijk rust.

Omdat we iedere wedstrijd wat slap aan de 2e helft beginnen werd er door de trainers gevraagd om direct vanaf de aftrap te voetballen. En dat ging goed we waren weer veel in de aanval maar ondanks kansen van bijna alle spelers ging de bal er maar niet in.

Maar na 10 minuten voetballen was het Timo die met een geweldige solo vanaf de middenlijn de bal achter de keeper schoot en was het 3-0 voor VVA. Daarna waren sommige spelers toch weer wat afgeleid en waren in gedachten de overwinning aan het vieren onder de douche maar zover was het nog lang niet.

Nieuwdorp/Lebo pakte die gelegenheid aan om volop in de aanval te gaan en scoorden vlak achter elkaar 2 keer dus stond het ineens 3-2 en werd het toch nog spannend. Nieuwdorp/Lebo bleef in de aanval en onze geweldige keeper Ivar tikte een afstandsschot met een prachtige duik uit de hoek en zo bleven de 3 punten bij VVA.

Het werd uiteindelijk nog 4-2 door een hard schot van Stan en zo hadden we toch verdiend gewonnen. Nog 1 wedstrijd te gaan thuis tegen Patrijzen F3.
Julian had vandaag bijzondere supporters. Zijn opa en oma uit Mexico
waren aandachtige toeschouwers.

Rillandia F2-VVA F2 6-3
VVA F2 verliest in slotfase

Spelers: Juliet, Ivar, Jimmy, Timo, Nick, Sven, Julian, Stan, Koen, Kian en Jelle

De laatste uit wedstrijd van deze competitie tegen Rillandia F2. Zoals iedere week begonnen we de wedstrijd goed en waren we de eerste 5 minuten in de aanval maar scoorde we niet. Ivar kreeg een schot vol in zijn gezicht en vervolgens scoorde Rillandia maar omdat Ivar geblesseerd was telde het doelpunt niet. Heel sportief van Rillandia!!!!

Daarna gingen we toch weer in de aanval en was het Julian die er met een schot in de hoek 0-1 van maakte. Het spel ging op en neer en het ging dus gelijk op en Rillandia maakte er al snel 1-1 en vervolgens ook nog 2-1. Maar zoals altijd in de 1e helft bleven we goed voetballen en werd het vlak voor rust 2-2 door weer een hard schot van Stan.
Ook in de 2e helft ging het vanaf het begin weer gelijk op maar het was weer Rillandia die scoorde en dus was het 3-2.

Deze stand bleef tot de 15e minuut op het scorebord staan maar door een mooie aanval scoorde Stan de 3-3.  Maar na het doelpunt van Stan dachten we dat de wedstrijd al afgelopen was want we waren met van alles bezig maar niet met voetballen. Rillandia scoorde dan ook in korte tijd 3 doelpunten achter elkaar en zo was de einduitslag 6-3 en dat was helemaal niet nodig geweest. Jammer volgende keer gaan we er weer vol op tegenaan.

Patrijzen F3-VVA F2 1-2
Verdiende zege VVA F2 bij Patrijzen

Spelers:
Juliet, Ivar, Jimmy, Timo, Nick, Sven, Julian, Stan, Koen, Kian en Jelle

Vandaag eindelijk weer eens voetballen en wel tegen Patrijzen F3 en we hadden er veel zin in. Vanaf het begin waren we in de aanval en kregen veel spelers kansen om te scoren. Het was Sven die er na een mooie actie met een afstandsschot 0-1 van maakte.
Door 1 aanval in de 1e helft van Patrijzen werd het toch 1-1 en dat was ook gelijk de ruststand.

De 2e helft begonnen we met een andere keeper (Juliet) omdat Ivar het erg koud had in het doel de 1e helft. Weer waren we veel in de aanval maar de bal wilde er niet in. Er waren  kansen voor Julian, Koen, Kian, Timo en Jimmy maar de keeper stond steeds op de juiste plek.

Ook Patrijzen kreeg nog kansen om te scoren maar door het goed verdedigen van o.a. Stan , Nick en Jelle ging de bal er niet in. 5 minuten voor tijd was het Stan die er met een hard schot in de hoek 1-2 van maakte en was de 1e overwinning van het seizoen binnen handbereik. In de laatste 5 minuten kreeg Patrijzen nog een paar kansen maar die gingen er gelukkig niet meer in en waren de 3 punten voor VVA F2.

Prima wedstrijd van iedereen en dus verdiend gewonnen!!!!!

Foto: Patrick van Iersel Photography

Yerseke F3-VVA F2 7-1
VVA F2 heeft in 2e helft wind tegen

Spelers:
Ivar, Jimmy, Timo, Nick, Sven, Julian, Stan, Koen, Kian en Jelle Juliet was helaas ziek.

Vandaag de uit wedstrijd in en tegen Yerseke F3 en aangezien de thuiswedstrijd tegen hun best lastig was wilden we dit keer winnen. Na de aftrap ging VVA direct in de aanval en kreeg Yerseke geen kans om richting ons doel te komen. Na een paar kansen die helaas werden gemist was het Stan die 3 spelers passeerde en er met een hard schot 0-1 van maakte. Lange tijd ging het spel op en neer maar omdat iedereen goed verdedigde hielden we de voorsprong lang vast. Maar 5 minuten voor de rust scoorde Yerseke toch de 1-1 en vlak voor het einde van de 1e helft werd het ook nog 2-1.

De 2e helft hadden we de harde wind tegen en kregen we de bal maar moeilijk naar voren zodat Yerseke veel in de aanval was en scoorde daardoor snel achter elkaar 3 doelpunten zodat het 5-1 stond met nog 10 minuten te spelen. Daarna was het toch weer VVA die in de aanval ging en kregen we kansen door Jimmy en Timo maar helaas stond de keeper in de weg. Doordat we met zijn allen probeerden nog een doelpunt te scoren maakte Yerseke er door 2 schoten 6-1 en 7-1 van.

De 7-1 was gezien de wedstrijd niet helemaal terecht omdat we met z'n allen hard hebben gewerkt en was er veel strijd op het veld. Iedere wedstrijd gaat het beter en raken we gewend aan het grote veld en durven we ook het duel aan te gaan met de tegenstander. Goed gevoetbald ga zo door en dan gaan we zeker een keer winnen de komende wedstrijden.

Foto: Patrick van Iersel Photography

Nieuwdorp/Lebo F3 - VVA F2 3-3
Opnieuw gelijkspel VVA F2

Spelers:
Ivar, Jimmy, Timo, Nick, Sven, Juliet, Julian, Stan, Koen, Kian en Jelle

Ondanks dat veel wedstrijden werden afgelast door de regen ging onze wedstrijd uit tegen Nieuwdorp/Lebo gewoon door. Al snel was het duidelijk dat beide teams aan elkaar waren gewaagd en er waren dan ook kansen voor beide teams maar het waren vooral de keepers die het doel schoon hielden. Ivar tikte met een mooie duik de bal met zijn vingertoppen net uit de hoek. We kwamen na een aantal kansen te hebben gemist toch op voorsprong door een doelpunt van Sven en stonden we na de 1e helft met 1-0 voor.

In het begin van de 2e helft waren veel spelers van VVA nog met andere zaken bezig want direct na de aftrap scoorde Nieuwdorp/Lebo 1-1. En niet lang daarna kwamen we op achterstand en werd het 2-1. Vanaf dat moment gingen we met z'n allen er tegenaan en was het Stan die er met een fraai schot 2-2 van maakte. Niet lang daarna dacht Koen dat kan ik ook en na een mooie solo schoot hij de bal in het net en stonden we weer met 2-3 voor. Ondanks dat we goed verdedigden konden we toch niet voorkomen dat de wedstrijd uiteindelijk toch eindigde in 3-3.
Foto: Patrick van Iersel Photography

VVA F2-Rillandia F2 5-5
Doelpuntrijk gelijkspel VVA F2

De tweede wedstrijd van het seizoen, wederom thuis op ons eigen veld. Vanwege vakantie en ziekte helaas 4 spelers er niet bij vandaag, vandaar dat Krijn en Giovanni als gastspelers ten tonele traden.

Een leuke open wedstrijd, met kansen aan beide kanten, dat resulteerde in veel  doelpunten. We liepen weer heerlijk te bikkelen, en vochten voor elke meter. Dat Giovanni al een jaar F-pupil is was duidelijk te zien, ging als een stofzuiger over het hele veld, en schoot er ondertussen nog 4 in het net. Een mooie combinatie van de Jansen’s leverde ons het 5 de doelpunt op, van de slof van Jimi.

Wat ook leuk is dat als je aanwijzingen geeft, ze opgevolgd worden, waaruit blijkt dat er progressie in het spel zit. Als voorbeeld, had tegen Sven gezegd terug naar achter te zakken, als Giovanni naar voren ging, de eerste de beste keer dat Gio ging, stond Sven gelijk achterin…Netjes vent..

Gezien we halverwege de tweede helft met 4-2 voor stonden, had er eigenlijk meer in gezeten, maar was toch wel blij, toen we in de laatste seconde alsnog de 5-5 scoorde..
Goed gewerkt mannen en dametje..

VVA F2-Yerseke F3 1-6
VVA F2 verliest 1e wedstrijd

Spelers: Jimmy, Timo, Nick, Sven, Juliet, Julian, Stan, Koen, Kian en Jelle. Ivar was helaas ziek.

Vandaag de 1e officiële wedstrijd voor de voormalige MP1 en MP2 als VVA F2.
En dus was het voor alle spelers een spannende dag waar ze al weken naar hadden uitgekeken. Sommige spelers konden dan ook niet goed slapen en waren al vroeg wakker en klaar voor de wedstrijd.

Vandaag speelden we tegen Yerseke F3 die ook voor de 1e keer als F'jes in het veld stonden. We begonnen goed en waren vooral in de aanval maar dat duurde maar 5 minuten en toen was het Yerseke die er 0-1 van maakte. We deden erg ons best maar we konden niet voorkomen dat Yerseke met de rust al met 0-4 voor stond.

De 2e helft ging het beter we verdedigden goed en het was Julian die een grote kans kreeg maar de keeper van Yerseke stond precies op de juiste plek. Toch was het even later Timo die mooi raak schoot en was het tijd voor VVA om te juichen.

Uiteindelijk werd het toch nog 1-6 voor Yerseke F3 maar we hebben toch lekker gevoetbald al was het toch even wennen op dat grote veld met die iets te grote goals.


seizoen 2017/2018 speelschema

JO9-2 (F2) - voorjaar 5e klasse
1 Kapelle JO9-5 8:30
2 Wolfaartsdijk JO9-2 10:00
3 SJO Lebo/SVN JO9-2 10:00
4 Apollo’69 JO9-2G 8:30
5 VV Arendskerke JO9-2 9:30
6 Kloetinge JO9-4 8:45

Schema 8 (7 0f 8 teams)

WD 1
WD2
WD3
WD4
WD5
WD6
WD7
WD8
1-8
5-3
1-6
4-2
1-4
2-8
1-2
Return
2-7
6-2
2-5
5-1
2-3
3-1
6-4
WD1
3-6
7-1
3-4
6-7
6-8
4-7
7-3
enz.
4-5
8-4
7-8
8-3
7-5
5-6
8-5


Speelschema competitie VV Arendskerke JO9-2 (F2)

23/09/2017FC De Westhoek JO9-3VV Arendskerke JO9-2
30/09/2017VV Arendskerke JO9-2Arnemuiden JO9-2
07/10/2017VV Arendskerke JO9-2Walcheren JO9-4
14/10/2017Colijnspl. Boys JO9-1VV Arendskerke JO9-2
28/10/2017VV Arendskerke JO9-2DwO'15 JO9-2G
04/11/2017Kloetinge JO9-4MVV Arendskerke JO9-2
11/11/2017Kapelle JO9-6VV Arendskerke JO9-2
18/11/2017VV Arendskerke JO9-2Wolfaartsdijk JO9-2
25/11/2017DZC09 JO9-1VV Arendskerke JO9-2
02/12/2017VV Arendskerke JO9-2Zeeland. Middelb. JO9-7
09/12/2017Duiveland JO9-2VV Arendskerke JO9-2

Speeldagen JEUGDVOETBAL 2016/2017

Jeugdteams Jeugdteams Jeugdteams
op schema 12 op schema 12 op schema 6 
(heel jaar) (reeksen) (reeksen)
  B-categorie B-categorie B-categorie Bijzonderheden
20.08-21.08.2016 Vrij Vrij Vrij
23.08-25.08.2016 Vrij Vrij Vrij
27.08-28.08.2016 Vrij Vrij Vrij
03.09-04.09.2016 Beker 1 Beker 1 Beker 1
10.09-11.09.2016 Beker 2 Beker 2 Beker 2
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 WD 1 WD 1 WD 1 Herfstvakantie
29.10-30.10.2016 Beker 3 Beker 3 Beker 3 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10
19.11-20.11.2016 WD 2 WD 2 WD 2
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 8
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 8 Beker/Inhaal
10.12-11.12.2016 WD 8 Beker/Inhaal Beker/Inhaal
17.12-18.12.2016 Beker/Inhaal Beker/Inhaal Beker/Inhaal
24.12-25.12.2016 Vrij Vrij Vrij
31.12-01.01.2017 Vrij Vrij Vrij
07.01-08.01.2017 Vrij Vrij Vrij
14.01-15.01.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Beker
21.01-22.01.2017 Inhaal/Beker WD 12 WD 1
28.01-29.01.2017 WD 13 WD 13 WD 2
04.02-05.02.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker
11.02-12.02.2017 WD 14 WD 14 WD 3
18.02-19.02.2017 WD 15 WD 15 WD 4 Voorjaarsvakantie
25.02-26.02.2017 Carnaval Carnaval Carnaval Carnaval
04.03-05.03.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 16 WD 16 WD 5
18.03-19.03.2017 WD 17 WD 17 WD 6
25.03-26.03.2017 WD 18 WD 18 WD 7
01.04-02.04.2017 WD 19 WD 19 WD 8
08.04-09.04.2017 WD 20 WD 20 WD 9
15.04-17.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 Inhaal/Beker Inhaal/Beker Inhaal/Beker Meivakantie
29.04-30.04.2017 WD 21 WD 21 Inhaal/Beker Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 22 WD 22 WD 10
10.06-11.06.2017 Bekerfinales Jeugd


N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

Speeldagen SENIOREN 2016/2017

  A-categorie A-categorie B-categorie Bijzonderheden
  Schema 14 Schema12 Schema 12
20.08-21.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie 
23.08-25.08.2016 Beker Beker   Zomer vakantie
27.08-28.08.2016 Beker Beker Beker 1 Zomer vakantie
03.09-04.09.2016 WD 1 WD 1 Beker 2 Zomer vakantie
10.09-11.09.2016 WD 2 WD 2 Beker 3  
17.09-18.09.2016 WD 3 WD 3 WD 3  
24.09-25.09.2016 WD 4 WD 4 WD 4  
01.10-02.10.2016 WD 5 WD 5 WD 5  
08.10-09.10.2016 WD 6 WD 6 WD 6  
15.10-16.10.2016 WD 7 WD 7 WD 7  
22.10-23.10.2016 I / B B/I WD 1 Herfstvakantie 
29.10-30.10.2016 WD 8 WD 8 WD 8 Herfstvakantie
05.11-06.11.2016 WD 9 WD 9 WD 9  
12.11-13.11.2016 WD 10 WD 10 WD 10  
19.11-20.11.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
26.11-27.11.2016 WD 11 WD 11 WD 11  
03.12-04.12.2016 WD 12 WD 12 WD 12  
10.12-11.12.2016 WD 13 WD 13 WD 13  
17.12-18.12.2016 I / B B/I Beker/Inhaal  
24.12-25.12.2016 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
31.12-01.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
07.01-08.01.2017 VRIJ VRIJ Vrij Kerstvakantie
14.01-15.01.2017 VRIJ VRIJ Beker/Inhaal  
21.01-22.01.2017 I / B I / B Inhaal/Beker  
28.01-29.01.2017 WD 14 I / B Inhaal/Beker  
04.02-05.02.2017 WD 15 I / B WD 2  
11.02-12.02.2017 WD 16 WD 14 WD 14  
18.02-19.02.2017 WD 17 WD 15 WD 15  
25.02-26.02.2017 I / B I / B Inhaal/Beker Voorjaarsvakantie
  I / B I / B   Voorjaarsvakantie
11.03-12.03.2017 WD 18 WD 16 WD 16  
18.03-19.03.2017 WD 19 WD 17 WD 17  
25.03-26.03.2017 WD 20 WD 18 WD 18  
01.04-02.04.2017 WD 21 WD 19 WD 19  
08.04-09.04.2017 WD 22 WD 20 WD 20  
15.04-17.04.2017 I / B + I I / B + I Inhaal/Beker Pasen
22.04-23.04.2017 WD 23 I / B Inhaal/Beker Meivakantie 
29.04-30.04.2017 WD 24 WD 21 WD 21 Meivakantie
06.05-07.05.2017 WD 25 WD 22 WD 22  
13.05-14.05.2017 WD 26      
20.05-21.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
25.05.2017 Nacomp.     Hemelvaartsdag
27.05-28.05.2017 Nacomp. Nacomp.    
30.05-01.06.2017 Nacomp.      
03.06-05.06.2017 Nacomp. Nacomp.   Pinksteren
06.06-08.06.2017 Nacomp.      
10.06-11.06.2017 Nacomp. Nacomp.    
13.06-15.06.2017 Nacomp.      
17.06-18.06.2017 Nacomp. Nacomp.    

N.B. alle speelkalenders zijn zoals altijd onder voorbehoud.

 

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie