| | | |  
Een nieuw seizoen ...nieuwe hoofdsponsoren

Sponsor menu

Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafelWWW ARENDSKERKE.NL
Score, juni 2012

Onlangs werd tijdens het sponsortoernooi (24 aug 2012) het nieuwe VVA tenue gepresenteerd met de namen van de 3 nieuwe hoofdsponsoren van VV Arendskerke. Onze razende reporter Peter de Zwarte zocht in het voorjaar één van hen op: Seat Blankestijn. Dit artikel is eerder geplaatst in de Score, juni 2012

Het seizoen 2011-2012 is afgelopen en daarmee ook het hoofdsponsorschap van Van Garderen & Dekker. Dat is een fikse aderlating voor een club als VVA, want zoek in deze crisistijd maar eens een nieuwe hoofdsponsor, die wil investeren in een dorpsclub.

Gelukkig hoeft VVA volgend jaar niet de shirts van 35 jaar geleden uit de kast te halen. De tijd dat je je eigen shirt in de sportwinkel kocht is echt voorbij. Zelfs een grote club als Barcelona moest er aan geloven om tekst op het prachtige shirt te laten drukken.

Met de komst van een nieuwe sponsor is het wellicht mogelijk om wat grotere namen naar 's-Heer Arendskerke te krijgen. Ooit reed elke speler van Feyenoord in een Opel en straks rijden ze in ons dorp in een Seat door de straat. VV Kloetinge moet oppassen, want VVA komt er aan! Binnen drie seizoenen een nieuwe streekderby in de hoofdklasse zaterdagamateurs en VVA stoomt door naar de Topklasse, Eerste Divisie, Eredivisie, VVA – Feyenoord. Een mooi stadion tussen de Wissekerkseweg en de A58…

Seat Blankestijn uit Goes wordt één van de nieuwe hoofdsponsors (Corstanje Assurantiën en Capello Drukkerij zijn de andere) van VVA. De contacten zijn gelegd via één van de werknemers die in het eerste speelt, Stefan van Sabben. Taco Blankestijn, verkoopadviseur en eigenaar van de Seat garage in Goes, helpt me snel uit de droom.

Op de vraag waarom hij als hoofdsponsor bij VVA terecht is gekomen, geeft hij aan dat dat voornamelijk via Stefan komt, maar ook dat hij merkt dat er steeds meer klandizie komt uit 's-Heer Arendskerke.

Seat Blankestijn is een actieve sponsor van sportieve activiteiten. Te denken valt aan tennisvereniging De Puye in 's-Heer Hendrikskinderen en korfbalvereniging Tjoba uit datzelfde dorp. Ook sponsoren zij graag mensen die zich op een sportieve manier in willen zetten voor de KWF in de vorm van het bekende Alpe d'Huzes.

Taco ziet er enorm naar uit om via VVA nog meer naamsbekendheid te krijgen. Echter, clubliefde is de voornaamste reden om aan het hoofdsponsorschap te beginnen. In eerste instantie voor de duur van drie jaar, maar waar het eindigt weet hij nog niet…

… wij wel.

Seat, auto emocion!

Website: www.autobedrijfblankestijn.nl

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie