| | | |  
Interview Delta automatisering verzorgt Arendskerke.nl

Sponsor menu

Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafelWWW ARENDSKERKE.NL
Score, jul 2013

Net als in voorgaande edities van het clubblad lichten we een sponsor eruit. Deze keer doen we dat met het bedrijf dat Arendskerke.nl mogelijk maakt: Delta Automatisering. Ruud de Jonge (leider van de VVA D1) is daar werkzaam en is daar onze vraagbaak bij technische problemen. Naast de hosting van de website en e-mailadressen van Arendskerke.nl is Delta Automatisering tevens shirtsponsor. Volgend seizoen zal VVA D1 weer in hun shirts op het veld staan.

Wat doet Delta Automatisering?

Delta Automatisering BV houdt zich bezig met de automatisering van bedrijven, kantoren of woningen. Dit kunnen netwerken zijn van 1 tot 100 computers. Dit hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, 'tegenwoordig zie je vaak dat mensen thuis ook een netwerkje via internet hebben aangelegd tussen hun elektronische apparaten', aldus Ruud. Verder heeft het bedrijf twee vestigingen. 'In Goes hebben we zes medewerkers en in Axel zijn dat er twee. Het verschil tussen de vestigingen is dat we in Axel ook een winkel hebben, daarom zijn in Axel 50% van de klanten zakelijk terwijl in Goes juist 90% van de klanten zakelijk is'.

Welk werk doe jij, Ruud?
De functie van Ruud bij Delta Automatisering is systeembeheerder. Hij gaat veel langs klanten voor de installatie van hard- en software. 'Vanmiddag ben ik bijvoorbeeld naar een accountantskantoor geweest om daar het systeem te optimaliseren. Wij hebben klanten variërend van een winkel tot een fietsenmaker tot zelfs een scheepsbouwer. Ik spring daarom vaak van de ene branche naar de andere branche. En daarom moet ik mij vaak even verdiepen in het specialisme van het bedrijf waar ik kom. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat ik mij bezig ben met de technische kant van de installatie en dit kan ik in principe bij elk bedrijf.'
'Wat ik het mooiste vind aan mijn werk. Dat zijn toch wel de verschillende contacten. Ik hou ook van de afwisseling in mijn werk. Het is dan wel vaak dat ik bezig ben met een computer, maar dit gaat wel altijd in overleg. Dit contact is ook het belangrijkste in mijn werk, want een klant belt mij met probleem A maar ze bedoelen eigenlijk B. En ik kan dan op zoek gaan naar de oorzaak.'

Hoe zijn jullie bij VVA terechtgekomen?

'Peter Wijts had in het verleden wel eens technische problemen met de website. Het bedrijf wat destijds de hosting verzorgde was maar een 'één-pitter' waardoor die problemen vaak lang bleven liggen. Daar hebben we het op een trainingskamp van de jeugd eens over gehad en toen is uiteindelijk het besluit genomen om de hosting van Arendskerke.nl en bijbehorende e-mailadressen door ons verder uit te laten voeren. De teksten op de website zijn natuurlijk wel allemaal geschreven door Peter Wijts. Wij zorgen er, simpel gezegd, voor dat de website beschikbaar is op internet. Dit verzorgen wij deels vanuit een stuk sponsoring. Ook zijn wij shirtsponsor samen met Sport Infrabouw van de D1 komend seizoen. Er wordt nu al weer twee jaar in onze shirts gespeeld.
Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie