| | | |  
Interview Martin corstanje: een bevlogen clubsponsor

Sponsor menu

Bijzondere gebeurtenissen

Van de bestuurstafelWWW ARENDSKERKE.NL
Score, jan 2013

Op welke manier bent u bij VVA betrokken geraakt?
Wij zijn in 1992 in ’s-Heer Arendskerke komen wonen en de toenmalige voorzitter, Piet Goedegebure, was mijn tennismaatje in ’s-Heer Abtskerke, heeft mij gevraagd bij VVA te komen voetballen. Ik heb dit een jaar kunnen afhouden vanwege een grote verbouwing aan onze woning, maar na een jaar klopte Piet weer aan. We hebben toen afgesproken dat ik af en toe eens zou voetballen als er te weinig spelers waren, maar dat liep totaal anders. Vanaf dat moment heb ik vele jaren in het 2e elftal van VVA gevoetbald en vele hoogte punten meegemaakt, zoals  het kampioenschap en promotie naar de 1e klasse.

Wat was de reden om aan sponsoring te gaan doen bij VVA?
In 1999 heb ik mijn assurantiebedrijf gestart en omdat ik al vrij actief was in de sponsorcommissie heb ik toen de trainingspakken van het 2e elftal
Samen met William Tolhoek (Keukenmontage Tolhoek) gesponsord.  Wij willen als bedrijf VVA financieel ondersteunen, omdat dit een voetbalvereniging is waar het sociale- en sportieve karakter dicht bij elkaar ligt. Het één van de bindende factoren in het dorp ’s-Heer Arendskerke. Eén van de pijlers is de jeugd, waar heel veel wordt georganiseerd. Daarnaast het zo dat wij als gezin veel plezier beleven bij VVA. Onze jongens, Marijn, Siem en Joep voetballen hier al vele jaren in de jeugd.  

Zijn jullie ook op andere gebieden bezig met sponsoring en waar?
Wij hebben als kantoor iets met voetbal. Zo sponsoren wij diverse voetbalclubs in de regio en zijn wij bij Zeelandia Middelburg  een belangrijke sponsor voor de jeugd.

Wat zijn de hoogtepunten voor u als sponsor van deze vereniging?
De financiële bijdrage is t.b.v. de begroting van de VVA. Er wordt met het sponsorgeld geen spelers betaald. En dat is een goede zaak. Je speelt voor je plezier en er zijn heel veel vrijwilligers bij VVA en dat maakt de club zo bijzonder.

Wat zijn de dieptepunten?
Die hebben wij nog niet meegemaakt.

Wat doet u naast de sponsoring nog meer voor de vereniging?
Voorzitter sponsorcommissie, trainer/leider C1, mede organisator van het jeugdvoetbalkamp, verzorging van de kledinglijn en voetballer in het 3e.

U hebt drie zoons die allemaal voetballen. Ze zijn redelijk talentvol. Van wie hebben ze dat?
Sporten zit bij ons in de genen. Zelf voetbal ik al vanaf mijn 7e jaar. Dus dit jaar voetbal ik al 40 jaar.

Hoe lang denkt u sponsor te blijven van VVA?
De bedoeling is dat wij VVA nog vele jaren financieel steunen. Het blijft tenslotte een bijzondere vereniging en die moet blijven bestaan. 

Martin Corstanje reikt de Piet vd Meer trofee uit tijdens het 1e sponsortoernooi in 2011

Startpagina
Naar boven
Vorige
Volgende Mail de redactie